Docospot RAPPORT

- gør det nemt at gennemføre kvalitetskontroller og tilfredshedsundersøgelser

Med Docospot RAPPORT kan du:

Foretage kvalitetskontroller og tilfredshedsundersøgelser

Skabe en bedre forretning med styr på kvalitet og kundetilfredshed

Træffe strategiske beslutninger på baggrund af reelle data

Docospot RAPPORT er en mobilapp og en webapp, der tilsammen gør det nemt at dokumentere digitalt.
Systemet giver dig stor frihed til at komponere dokumentationen ud fra kontrolpunkter, vurderingspunkter, tekst og billede samt underskrift. Din virksomheds administrative medarbejdere kan komponere opgaver, som dine ansatte "i marken" skal udføre med mobilappen.
Med digital dokumentation får du flere fordele. Flere af vores kunder, hvis kerneydelse er kvalitetskontrol, anvender selve dokumentationen som deres produkt. Men du får fuld digitalisering af jeres arbejdsprocesser og dermed reelle data, som du kan træffe beslutninger ud fra, når du skal optimere på din forretning.

Funktioner:

Kontrolpunkter

Du kan oprette kontrolpunkter til dine medarbejdere, så du sikrer, at de arbejdsgange og processer, som kræves, bliver udført ens hver gang.

Vurderingspunkter

Med vurderingspunkter kan du selv bestemme antal punkter, lave punkttekster og definere pos/neg/neutal værdi.

Billeddokumentation

Dine medarbejdere kan dokumentere i billeder og tilføje tekst. Docospot klarer lagring og håndtering af billedmaterialet.

Standard­tekster

Du kan oprette tekster og vendinger på forhånd, som dine medarbejdere "i marken" kan anvende, så de kan tilføje flere linjer tekst med få tryk.

Rapport

Dine opgaver, som er udført med Docospot, kan omsættes til en præsentabel rapport i pdf-format, som kan anvendes internt/eksternt.

System­integration

Docospot kan integreres med virksomhedens eksisterende systemer og API’er. Eksempelvis understøttes Outlook og Excel.

Med Docospot RAPPORT får du:

Mobilapp til dine medarbejdere "i marken"

I mobilappen kan der udføres dokumentation i form af kontrolpunkter, vurderingspunkter og helt almindelig dokumentation i form af billede og tekst samt underskriftspunkter.

Uanset hvor dine medarbejdere befinder sig, kan der opsamles data mens arbejdet udføres – også hvor der ikke er netværksdækning.

Det administrative personale anvender webapp til at oprette dokumentationsopgaver til mobilapp-brugerne. Og det særlige kendetegn ved Docospot systemet er den store fleksibilitet, der betyder, at man selv kan komponere de forskellige typer af dokumentation og afslutte opgaven med en kunde- og/eller medarbejderunderskrift.

Mobilappen findes til både iOS- og Androidtelefoner.

Webapp til dine administrative medarbejdere

Webappen logger du ind i via en browser på din PC eller Mac. Her har du din kundeliste, medarbejderliste og opgaveliste, og det er let at danne sig et overblik over igangværende opgaver og planlæggelse af nye.

Du opretter dokumentationsopgaver til mobilbrugerne, og kan frit vælge mellem tjeklister, vurderingspunkter, foto/tekst og signatur. Du har frihed til selv at komponere dokumentationen, der skal udføres, og du kan også gøre opgavens punker obligatoriske med tjekmærker, der alle skal vinges af, før en opgave kan afsluttes.

Opretter du standardtekster, kan du gøre det nemt for mobilapp-brugerne at tilføje flere linjer tekst med blot få tryk, og du sikrer, at dine rapporter er uden stave- og slåfejl.

Der opsamles hele tiden data om igangværende opgaver, som du kan følge med i på webappen mens arbejdet udføres på mobilen. Når en opgave er færdig, kan du generere en præsentabel dokumentationsrapport som pdf.

Vi kan også hjælpe dig med statistik

Skræddersyet statistik

Når du anvender Docospot opsamler du data, og opbygger en værdifuld datahistorik. At kunne generere statistiske rapporter er et rigtig godt redskab, når der skal tages beslutninger om optimering.

Flere af vore kunder anvender Docospot-dokumentationen som deres kerneydelse/produkt, og de har fået lavet et statistikmodul, der er skræddersyet til deres forretning.

Men uanset om du laver forretning på dokumentationen eller anvender den til intern kvalitetskontrol eller kundetilfredshedsundersøgelser eller noget helt tredje, vil statistik altid være spændende.

Vi har lavet adskillelige former for statistikrapport-moduler, som er tilpasset den enkelte virksomheds dokumentation, og vi kan selvfølgelig skræddersy et statistikmodul, som er tilpasset lige præcis dine behov.

Bag om Docospot

KONTAKT OS